Foto: Velimir Brkić ZL

U povodu marijanskog mjeseca, u nedjelju, 7. svibnja u crkvi Kraljice Mira, Kraljice Hrvata u Zemuniku Donjem, ženska klapa Kandelora organizira koncert klapa.

Povodom Međunarodnog Dana žena Ženski vokalni sastav Ive iz Ivanić-Grada je organizirao 2. Festival ženskih vokalnih skupina Hrvatske 'Žene za žene'. U natjecateljskom dijelu festivala nastupilo je osam ženskih vokalnih skupina ...

Na Trgu Sv. Mihovila, u klapskim krugovima poznatijem kao „velika pjaca“, čast podignuti festivalsku zastavu imala je Jelena Mimica učenica violine omiške Osnovne glazbene škole „Lovro pl. Matačić“ državna prvakinja u svojoj kategoriji.

Na osmoj "Večeri klapske pisme Benkovac 2014.", zemunička ženska klapa Kandelora, zadarska klapa Kaleta i ostalih osam klapa sudionica najprije su probudile, a onda na noge digle i raspjevale ovaj grad na vratima Ravnih kotara i Bukovice.

Dana 8.3.2014 na 1. Festivalu ženskih vokalnih skupina Hrvatske 'Žene za žene' održanom u Ivanić-Gradu, u organizaciji Ž.V.S. Ive iz Ivanić-Grada, nastupili su sljedeći vokalni sastavi ...