Povodom Međunarodnog Dana žena Ženski vokalni sastav Ive iz Ivanić-Grada je organizirao 2. Festival ženskih vokalnih skupina Hrvatske 'Žene za žene'. U natjecateljskom dijelu festivala nastupilo je osam ženskih vokalnih skupina iz različitih dijelova Republike Hrvatske.

Sve skupine predstavile su se sa dvije pjesme; jednom narodnom iz kraja iz kojeg dolaze, te jednom po izboru skupine.

Klapa Kandelora predstavila je Zadarsku županiju s pjesmama „Sokole moj“ i „Kolo igra“.

Stručni žiri  u sastavu:  Sanda Bajuk, Danijel Šota, Mirko Švenda – Žiga, Damir Folgenović – Blaž i Mirjana Barec izvedbu klape Kandelora je i ove godine nagradio prvim mjestom.  

Ženski vokalni ansambl SiDone iz Kutine osvojio je drugo mjesto, treće mjesto osvojio je ženski vokalni sastav Allegre iz Varaždina, a nagradu publike ženski vokalni sastav Đurđevčice iz Đurđevca.

Klapa Kandelora osnovana je 2008. godine i od tada djeluje pod vodstvom prof. Martine Stipčević- Petani. Prošla godina je bila izrazito uspješna za ovu klapu, nastup na FDK Omiš 2014. na izbornoj večeri, osvojena srebrena plaketa na festivalu klapa „Školjka“ u Pakoštanima kao i osvojena 1.nagrada stručnog ocjenjivačkog suda na prvom Festivalu ženskih vokalnih skupina Hrvatske „Žene za žene“održanom u Ivanić-Gradu.

Klapi je Općina Zemunik omogućila odlazak u Ivanić Grad, a time i osvajanje ove vrijedne nagrade.